Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2012 zijn wij, Wil & Geraldine Schmitz, met veel plezier de importeur voor Nederland van premium Zwitserse chocolade van Villars Maître Chocolatier uit Fribourg (CH).

Onze webwinkel

Onze premium Zwitserse chocolades zijn, soms samen met andere lekkere chocolades, te bestellen via onze webwinkel. Lekker als cadeau voor jezelf, je vriendin, als uniek relatiegeschenk of luxe kerstpakket voor collega's, natuurlijk altijd netjes ingepakt en bezorgd.

Chocoladeproeverijen

In groepsverband samen, met familie, vrienden of collega’s, gezellig een middag of avond chocolade proeven in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijke bijpassende wijn of port. Laat je eens informeren over onze chocoladeproeverijen op jouw gewenste locatie.

Over chocolat Villars

Chocolat Villars

De fabriek Chocolat Villars, Chocolade Meesters, is opgericht in 1901 in Fribourg, een oud stadje vlakbij het beroemde kasteeldorp Gruyère, beroemd om zijn kaas en zijn dubbele room.

Het gehele productieproces in eigen hand

Villars is een chocoladefabrikant die nog op een traditionele wijze zijn chocola maakt. Dat betekent een eigen productieproces voor alle onderdelen, van begin – roosteren van de cacaobonen – tot het uiteindelijke resultaat, de chocolade reep / tablet of overheerlijke bonbon.

De beste cacaobonen en ingrediënten van eigen bodem

Er wordt alleen gebruik gemaakt van producten met de hoogste kwaliteit en er wordt gewerkt zonder kunstmatige toevoegingen. Cacaobonen uit Ghana & Ecuador, melk en suiker van eigen bodem, en natuurlijk de beroemde likeuren uit de Alpen van Zwitserland.

Duurzaamheid

Naast kwaliteit, zijn duurzaamheid in de teelt en goede werkomstandigheden voor de boeren en hun gezin van belang om tot een goed product te komen.

Over Galler

Chocofiel & Galler

Voor het eerst gaan we het avontuur aan om meerdere chocolademerken aan te bieden in onze webwinkel en proeverijen. Als proef zullen we de komende tijd ook de Belgische chocolades van Galler aanbieden. We horen graag jullie reacties op deze chocolades!

Over Jean Galler

Op 16-jarige leeftijd reeds is Jean Galler ervan overtuigd dat chocolade zijn leven is. Hij groeit op in een gezin van beroepslekkerbekken (zijn grootvader, die banketbakker was, had in 1930 zijn eigen merk opgericht) en zachtheid en generositeit zitten van jongs af aan in de genen van zijn DNA.
In het land van de chocolade

Na zijn studies banketbakkerij en chocolaterie in Bazel en een stage bij Gaston Lenôtre in Parijs, in 1974, behaalt hij de titel van ‘Meilleur apprenti boulanger pâtissier de Belgique’ (Beste leerjongen bakker/banketbakker van België). In juni 1976 sticht de jonge vakman zijn chocolaterie in Vaux-sous-Chèvremont in de buurt van Luik.

“Er zijn op de wereld drie chocoladelanden: Zwitserland, België en Frankrijk. En ik heb buitengewoon veel geluk gehad deze drie stromingen te leren kennen voordat ik zelf een zaak opstartte.”

Referenties

Onze klanten en reviews

Chocofiel verzorgt proeverijen en unieke cadeaus voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Wilt u reviews lezen en weten wat klanten vertellen over Chocofiel? Lees dan meer op thuisvergelijken.nl.

[carousel_slide id='2390']

Klantservice & support

Klantenservice

Zoek je specifieke informatie, heb je vragen, opmerkingen, suggesties of mogelijk een klacht? Ga dan naar onze klantenservicepagina waar we proberen zoveel als mogelijk inzicht te geven in ons bedrijf en de wijze waarop je bestelling wordt verwerkt.

Contactformulier

Velden met een “*” zijn verplicht.