Chocoladeproeverij

Gezellige proeverij op jouw locatie

Gezellig samen met je familie, vrienden, collega's heerlijke chocolade proeven

Chocofiel verzorgt met veel plezier chocoladeproeverijen voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, familiedag of vriendinnenmiddag. Lekker voor bij de koffie en thee en indien gewenst met heerlijk bijpassende wijnen of port. Dit kan op iedere gewenste locatie zoals feestlocaties maar natuurlijk ook op je eigen thuis- of bedrijfslocatie.

Hoe ziet een proeverijprogramma er uit?

We stellen op maat een programma voorstel samen. Dat voorstel kan ook gebaseerd zijn op je eigen wensen en smaak, de keuze voor wel of geen wijnen en we kunnen ons ook aanpassen op een thema dat gekozen is voor het uitje of feest. Natuurlijk vertellen we je tijdens de proeverij ook van alles over chocolade zoals de herkomst en historie, het maken van chocolade en de bonen, de smaken en variaties  en de vele verschillende toepassingsmogelijkheden.

Jouw wensen en budget

Wij passen ons aan, aan jouw budget

De kosten worden per keer bekeken en variëren van € 20,- tot € 30,- per persoon inclusief 21% BTW bij een groep van ongeveer 20-25 personen. De uiteindelijke prijs is, behalve van de groepsgrootte, afhankelijk van bijvoorbeeld de keuze voor samenstelling (programma), consumpties en extra wensen of kosten. Natuurlijk kunnen we ons ook aanpassen met een programma dat past bij jouw budget. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Kan ik ook zelf een proeverij organiseren?

Ja, dat kan met onze Chocofiel proeverij boxen. Hiermee kun je zelfstandig een proeverij samenstellen. Stuur ons gerust even een bericht met je wensen en het aantal personen.

Contact en informatie

Wil je meer informatie ontvangen of wil je een proeverij  bestellen & reserveren?

Je kunt eenvoudig per e-mail (info@chocofiel.nl) een bericht naar ons sturen. Stel ook gerust je vragen of vertel meer over je wensen en ideeën. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en onze beschikbaarheid. Voor verdere contactgegevens kun je terecht op de contactpagina. Je kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op het telefoonnummer 053-4341891.

Kunnen we na de proeverij chocolade kopen?

Ja, indien gewenst kunnen we ervoor zorgen dat geïnteresseerden na de proeverij hun favoriete smaken chocolade direct bij ons kunnen kopen.

Kan Chocofiel een aantal cadeaus of presentjes verzorgen?

Ook geschenken voor bijvoorbeeld een jubilaris, de directie, een jarige of presentjes voor de deelnemers en aanwezigen kunnen door ons worden verzorgd. Dit kan ook in combinatie met een bijhorende wijn. Tevens bieden we een digitale cadeaubon aan die kan worden gebruikt in onze webwinkel.